15 قانون پول

Author picture

پول! بعضی‌ها می‌گویند دنیا حول محورش می‌چرخد. بعضی‌ها مانند همستری که بر روی چرخ‌وفلک خود می‌دود، به‌طور خستگی‌ناپذیری به دنبالش هستند. بعضی‌ها درباره‌اش صحبت می‌کنند و بعضی‌ها درواقع آن رادارند.

پول اهمیتی به اعتمادبه‌نفس، دین، محل زندگی و اهداف تو نمی‌دهد. پول فقط، پول است. یا آن راداری و یا نداری. یا پول خرج می‌کنی و یا به دستش می‌آوری. پول نیز مانند دیگر موارد موجود در طبیعت یک سری قوانین را دنبال می‌کند؛ چیزهایی که باعث تولید و به گردش درآوردن سرمایه‌ها می‌شود. در این بخش از آموزش‌های ویتارو، ما قرار است 15 قانون پول را با تو در میان بگذاریم. قول ما را داری که این 15 قانون، دیدگاهت را نسبت به پول تغییر می‌دهد. لطفاً از این پست یادداشت‌برداری کن؛ زیرا این مطلب می‌تواند یکی از مهم‌ترین سرمایه‌گذاری‌هایی باشد که تابه‌حال انجام داده‌ای. پس بدون هیچ حرف‌اضافه‌ای مطلب را با نوشتن اولین قانون شروع می‌کنیم.

15 قانون پول

1. پول اشخاص را تغییر نمی‌دهد، بلکه خود واقعی آن‌ها را نشان می‌دهد.

پول را مانند ذره‌بینی تصور کن. این ذره‌بین، ویژگی‌های شخصیتی افراد را ده برابر بزرگ‌تر نشان می‌دهد اما مردم تازه به این ویژگی‌ها توجه می‌کنند. این ذره‌بین تنها شعله‌ی ویژگی‌های خوب و بد انسان را روشن می‌کند. اگر تو آدم مغروری باشی و ثروتمند شوی، درواقع همان آدم مغرور اما با حساب بانکی بزرگ‌تر باقی می‌مانی. یا اگر آدم بخشنده و فروتنی باشی، پول تو را تغییر نمی‌دهد و به پول به‌عنوان منبع جذابی برای بخشندگی نگاه می‌کنی.

15 قانون پول

2. هرگز قبل از به دست آوردن پول، خرجش نکن.

اگر می‌خواهی همیشه فقیر باقی بمانی، به خرج کردن پولی که هنوز مالکش نشدی، ادامه بده. یکی از دلایل اصلی که مردم نمی‌توانند از فقر فرار کنند همین است. تو نباید برای چیزهایی که نیاز، یا توانایی‌ خریدش را نداری، پول قرض بگیری.

بعضی‌ها می‌گویند این تقصیر رسانه است که باحالتی تهاجمی و به‌صورت پیوسته، افراد آسیب‌پذیر را مورد هجمه تبلیغاتی قرار می‌دهد. رسانه شرط رسیدن به خوشحالی و خوشبختی همراه با احترام را خرید کالا و مصرف‌گرایی می‌داند. بعضی‌ها می‌گویند این‌یک مسئله‌ی آموزشی است زیراکسی به تو این چیزها را مدارس و دانشگاه‌ها یاد نمی‌دهد. اما درواقع این‌یک مسئله‌ی شخصی است. تو اگر برای خرید یک تلویزیون هوشمند زیر بار قرض بروی می‌دانی که این خرید هوشمندانه نیست؛ گرچه تلویزیون هوشمند باشد. این به خاطر پوچی و ضعف اعتمادبه‌نفس است. تو آینده‌ی خود را قربانی حال خود می‌کنی.

15 قانون پول, مصرف گرایی

3. به دنبال پول نرو، بگذار پول به دنبال تو بدود.

این ‌یکی دیگر از آن جمله‌های انگیزشی مزخرف و بی‌معنی نیست. این جمله درواقع خیلی عمیق‌تر از یک جمله‌ی انگیزشی است. این قانون می‌تواند به دو بخش تقسیم شود.

  • به دنبال پول نرو. این بدان معنی است که تو همیشه از پول عقب‌تر هستی و به دنبالش می‌دوی. با دویدن در این چرخ‌وفلک همستر به‌جایی نخواهی رسید. هر چه قدر بیشتر به دنبال پول باشی، بیشتر ازت فرار می‌کند.
  • پول را مجبور کن به دنبال تو بدود. یعنی آن‌قدر ارزشمند شو که پول به خاطر مهارت و رفتارت به سمت تو سرازیر شود. بگذار توضیح بدهیم. ما می‌گوییم هر چه قدر شخصیت ارزشمندتری داشته باشی، مردم بیشتری هم برای حل کردن مشکلاتشان به سمت تو می‌آیند. آن‌ها با رضایت خاطر به دنبال پول می‌دوند و به پایت می‌ریزند؛ اگر به‌اندازه‌ی کافی ارزشمند باشی.

این تفاوت اصلی مصرف‌کننده و تولیدکننده است. یکی پول خرج می‌کند و دیگری پول دریافت می‌کند. هر چه قدر ارزش تو بیشتر باشد، پول بیشتری نیز دریافت می‌کنی.

15 قانون پول, دنبال کردن پول

4. بر روی زمان قبل از پول سرمایه‌گذاری کن.

باور مشترکی در میان مردم وجود دارد که برای پول درآوردن حتماً باید پول داشته باشی. این باور غلط، باعث عقب‌ماندگی مالی و روحی بسیاری از افراد می‌شود. چیزی که مردم هیچ‌وقت یاد نمی‌گیرند این است که زمان بسیار ارزشمندتر از پول است. مهم نیست چه زمانی شروع کنی، به‌طور متوسط برای راه‌اندازی یک کسب‌وکار سود ده حداقل 7 سال زمان نیاز داری. 10 اگر باهوش نباشی و 5 اگر کمی سرمایه در اختیارت باشد. اما چیزی که مسلم است، این است که زمان باید طی شود.

برای رسیدن به هدفت باید دستانت را کثیف کنی. باید از منابع مختلف مانند ویتارو آن‌قدر یاد بگیری که دیگر به کسی نیازی نداشته باشی و رئیس خودت شوی. این حقیقت برای ما واقعاً شوکه کننده بود که مردم، 2 ساعت کار در روز برای شروع یک کسب‌وکار و منبع درآمد جدید را زیاد می‌دانند، اما خیلی راحت ساعت‌ها وقت خود را پای شبکه‌های اجتماعی، تلویزیون و بازی‌های ویدیویی تلف می‌کنند.

هر چه قدر زودتر شروع کنی، زودتر به هدفت خواهی رسید. تو ثروتمند نیستی نه به خاطر اینکه پول کمی در اختیارداری، بلکه به‌این‌علت که زمان خود را بسیار بد مدیریت می‌کنی.

15 قانون پول, مدیریت زمان

5. هر چه بیشتر یاد بگیری، بیشتر پول در می‌آوری

نکته‌ی حائر اهمیت در این قسمت این است که تو باید چیزهایی بیاموزی که ارزشت را بالاتر ببرند. هیچ‌کس اهمیتی نمی‌دهد که تو تمام تاکتیک‌های بازی FIFA یا نام تمام شخصیت‌های سریال بازی تاج‌وتخت را بلد باشی. دانستن اینکه چه کسانی قله‌ی اورست را فتح کردند چیزی به ارزش تو اضافه نمی‌کند. دانشی که پتانسیل شکوفا شدن و پیشرفته شدن را نداشته باشد، ارزش وقت گذاشتن ندارد.

دانش باید ارزش مادی یا معنوی به انسان اضافه کند و تو را از این زندگی کسل‌کننده و معمولی رها نماید. مشکل بالا رفتن از دیوار است؟ یک نردبان بساز. نردبان ساخته‌شده اما دیوار بلند است؟ آن را بلندتر کن. نردبان تحمل وزن موردنظر را ندارد؟ مواد اولیه‌اش را تغییر بده. برای هر مشکلی یک‌راه حلی وجود دارد. شاید اندازه و پیچیدگی مشکل‌ها متفاوت باشد؛ اما درنهایت همه‌ی مشکل‌ها شبیه به یکدیگر هستند.

اگر می‌خواهی پول دربیاوری، باید بفهمی که پول چطور ساخته می‌شود. تو باید آن‌قدر پول درآوردن را تمرین کنی تا زمانی که واقعاً در این کار استاد شوی. درست مانند وقتی‌که می‌خواهی نواختن پیانو را بیاموزی.

بااینکه به شانس اعتقادی نداریم اما می‌توان گفت که تو خیلی خوش‌شانس هستی که در این زمان دنیا آمدی. زیرا منبع آموزشی برای هر رؤیایی که داری به‌صورت آزاد و رایگان در جهان وجود دارد و تنها کاری باید بکنی این است که اولین قدم را برداری.

15 قانون پول, سواد مالی

6. هیچ وقت برده‌ی پول نباش، رئیسش باش.

چرا می‌گوییم با ویتارو رئیس خودت باش؟ زیرا اگر رئیس خودت باشی دیگر برده‌ی هیچ شخص یا غریزه‌ای نمی‌شوی. انسان به دنیا می‌آید تا آزاد باشد اما نظام سرمایه‌داری ما را برده خودکرده است. این نظام، ابزار فوق‌العاده‌ای به نام قرض را ابداع کرده تا بشریت را در چنگال خود اسیر نگه دارد. قرض با بهره‌ی بالا یکی از جدیدترین روش‌های برده‌داری است.

از لحظه‌ای که به هر دلیلی پول قرض گرفتی، زندگی‌ات دیگر برای تو نیست، بلکه به قرض دهنده تعلق دارد. تو باید ساعت‌ها کار و زمان ارزشمند خود را تلف کنی تا زندگی شخص دیگری را آسان‌تر نمایی. اگر این برده‌داری نیست، ما نمی‌دانیم چه چیزی است.

یا تو باید برای پول کاری کنی یا پول برای توکار کند. تو باید پول را مجبور کنی که برایت کار کند. این پول رشد می‌کند، زیاد می‌شود و به تو در کارهای مختلف کمک خواهد کرد.

15 قانون پول, برده ی پول

7. نگذار پول تو را اغوا کند، تو اغوایش کن.

این‌یک توضیح اضافه برای قانون شماره 6 است. پول به برده‌داری علاقه دارد، ترفندهایی بلد است که می‌تواند خطرناک باشد. زیرا پتانسیلش را دارد. تو باید این موجود خطرناک را به خدمت خود دربیاوری؛ درست مانند چاقویی که در دستان یک آشپز حرفه‌ای قرار دارد. پول تو را وسوسه می‌کند به هر چیزی که آرزویش را داشتی – چه کوچک و چه بزرگ – برسی. چه کسی دوست ندارد رؤیاهایش را به واقعیت تبدیل کند؟ اما این همان لحظه‌ای است که پول از دستت فرار می‌کند. به‌محض کوچک‌ترین لغزشی، این موجود با سرعت باورنکردنی نقش خود را از برده به رئیس تغییر می‌دهد.

جهان پر از نمونه‌ افرادی است که می‌خواستند ثروت عظیمی دست‌وپا کنند، اما به دلیل عدم کنترل پول و احساسات، ورشکست شدند وزندگی خود را تباه کردند.

نگذار ظاهر جذاب پول تو را فریب بدهد و تو را برده‌ی خودش کند. باطن واقعی پول یک ابزار است و تو باید همیشه این را به خاطر داشته باشی.

15 قانون پول, پول اغوا می کند

8. پول بر روی درخت سبز نمی شود، مگر اینکه دانه درستی کاشته باشی.

متأسفانه مردم تنها راجب نیمه‌ی اول این قانون می‌دانند. اگر کسی تا الآن درختی کاشته باشد می‌داند که چه قدر باید زحمت بکشد تا از میوه‌اش لذت ببرد. تو ابتدا باید دانه‌ای پیدا کنی، زمین مناسب را بیابی، آب بدهی، به دانه رسیدگی کنی و در برابر نیروهای خارجی از آن محافظت کنی. سپس به او زمان و آفتاب کافی بدهی تا بتوانی از میوه‌اش لذت ببری. برای ساخت ثروت نیز باید دقیقاً همین مراحل طی نمایی. اگر دانه‌ی مناسب را نکاشته و به‌خوبی از آن مراقبت نکرده باشی، میوه‌ی خوشمزه‌ای هم در کار نخواهد بود.

به این کار در دنیای واقعی سرمایه گذاری یا کسب و کار می‌گوییم. حتی بلندترین درخت‌ها نیز از دانه‌ای کوچک شروع به رشد کردند. این دانه‌ها خودبه‌خود به درخت تبدیل نمی‌شوند. این دانه‌هایی که ما از آن‌ها صحبت می‌کنیم، ایده‌ها هستند. جهان بر اساس ایده‌ها ساخته‌شده‌ و بهترین قسمتش این است که این ایده‌ها رایگان هستند. ایده‌هایی مانند ایده کسب درآمد دلاری با طراحی لوگو که ما معرفی کردیم می‌تواند شروع خوبی برای کاشت این دانه باشد.

15 قانون پول, درخت پول

9. اجازه نده حوصله پول سر برود.

پول از اینکه حوصله‌اش سر برود متنفر است. یا باید او را مجبور به کارکنی و یا می‌رود رئیس دیگری پیدا می‌کند. پول مانند خون در رگ است و باید جریان داشته باشد تا فاسد نشود. در کشورهای توسعه‌یافته این خون می‌تواند مدت بیشتری راکد بماند اما در ایران و با این ابرتورم وحشتناک، پول حتی یک‌لحظه هم نباید یک جا بنشیند. اگر پول راکد باشد، از ارزشش کاسته و اگر در گردش باشد، به ارزشش اضافه خواهد شد. احتمالاً با مقوله‌ی تورم آشنایی داری و می‌دانی که از ارزش ریال ایران روزبه‌روز کاسته می‌شود. اگرچه در کشورهای پیشرفته و توسعه‌یافته تورم 0 تا 5 درصدی وجود دارد، اما شاید برایت جالب باشد که بدانی، اکثریت مردم در آن کشورها، در مورد اصطلاح تورم هیچ اطلاعاتی ندارند.

پس اگر می‌خواهی پولت از دستت فرار نکند، اجازه نده حوصله‌اش سر رود. دارایی بخر، سرمایه‌گذاری کن، کسب‌وکاری راه بینداز و به هر صورتی که شده آن را به گردش دربیاور. چون اگر این کار را نکنی تورم ثروتت را می‌بلعد.

15 قانون پول, جریان پول

10. کمتر از درآمدت خرج کن.

ما می‌دانیم که این به نظر واضح می‌آید اما باور نمی‌کنی که چند میلیارد نفر در دنیا این قانون ساده اما بنیادی را رعایت نمی‌کنند. بیشتر مردم خود را بدهکار فروشگاه‌ها و بانک‌ها می‌کنند تا کالایی مصرفی تهیه کنند. در بهترین شرایط این مردم همان قدری که حقوق می‌گیرند تا آخر ماه دقیقاً همان‌قدر خرج می‌کنند.

یکی از دلایل عدم پیشرفت مالی عدم کنترل بر روی خرج‌هاست. تو توسط پول اغوا شده‌ای و خود را در قرض غرق کرده‌ای. تو می‌گذاری غرور و احساسات کنترل خرج‌هایت را بر عهده بگیرند. تو می‌دانی تمامی این قرض‌ها باید با بهره به بانک یا فروشگاه برگردانده شود اما بااین‌حال این کار را می‌کنی.

اگر نمی‌توانی کالای موردنظرت را الآن بگیری پس نباید آن کالا را تهیه کنی. اگر نمی‌خواهی خرج‌هایت را با دقت بررسی کنی، اشکالی ندارد. فقط این قانون را رعایت کن. یا کمتر خرج کن و یا بیشتر پول دربیاور.

15 قانون پول, درآمد و خرج

11. پول ارتش شخصی توست و باید آن ها را مجبور کنی که برایت اسیر بیاورند.

سرمایه‌گذار میلیونر، کوین اولیری این استعاره را به جلو راند تا جایی که طرز تفکر ما را نسبت به پول کاملاً تغییر داد. هر هزارتومانی که داری، سرباز شخصی توست. تو هرروز صبح آن‌ها را به میدان جنگ می‌فرستی. بعضی از آن‌ها کشته می‌شوند و بعضی‌شان فتح می‌کنند. هدف تو این است که سربازهای بیشتری، همراه با زندانی‌های تازه اسیرشده به خانه برگردانی. اگر به پول به‌عنوان سربازهایی که برای آزادی تو می‌جنگند بنگری، رفتار و دیدگاهت نسبت به پول خیلی محافظه‌کارانه‌تر می‌شود.

هر زمان که وامی با بهره دریافت می‌کنی، یعنی حکم مرگ سربازان باوفایت را امضا کرده‌ای. تو سربازانت را در اختیار شخص دیگری قراردادی؛ سربازانی که ممکن بود به‌خوبی به تو خدمت کنند. پس دفعه‌ی دیگری که خواستی کالای مصرفی مانند خودرو یا تلفن همراه بخری، از خودت بپرس:

«آیا ارزش این تلفن همراه یا خودرو از جان سربازان باوفایی که برای آزادی من می‌جنگند، بیشتر است؟»

15 قانون پول, سرباز شخصی

12. شریک زندگی می‌تواند تو را فقیر یا ثروتمند کند.

قطعاً یکی از مهم‌ترین تصمیم‌هایی که باید در زندگی به‌عنوان یک فرد بالغ بگیری، همین انتخاب شریک زندگی است. شاید بگویی شریک زندگی چه ربطی به ثروتمند یا فقیر بودن من دارد؟ تا زمانی که در چنین موقعیتی قرار نگیری، هیچ‌وقت درک نمی‌کنی که انتخاب همسر نامناسب چه قدر برایت گران تمام خواهد شد. مهم نیست چه قدر عاشق یکدیگر باشید، باور کنی یا نه، پول همیشه می‌تواند بالاتر از عشق قرار بگیرد. ما در مورد طلاق و شرط و شروطی که چشم‌بسته قبول می‌کنی حرف نمی‌زنیم. این انتخاب اشتباه در هنگام طلاق می‌تواند حداقل نصف زندگی‌ات را تصاحب کند و برود.

اما موضوع مورد بحث ما، در طول زندگی زناشویی است. همسر تو نزدیک‌ترین فرد به توست و می‌تواند سرنوشت تو را دگرگون کند. او می‌تواند برایت نردبان‌های ترقی بسازد و یا تو را در پسرفت و عقب‌گرد خاک کند.

ما هر چه قدر بر روی انتخاب شریک صحیح زندگی تأکید کنیم، بازهم کم گفتیم. همسر تو باید آماده باشد تا در این ماجراجویی – که ما به آن زندگی می‌گوییم – همراه تو باشد. شریک زندگی تو باید رقابت‌طلب، قوی، و هدف‌های مشترکی با تو داشته باشد. او باید حاضر باشد تا پستی‌وبلندی‌های زندگی را با لذت تمام با تو بگذراند.

پس شخص مناسب را پیدا کن تا زندگی ماجراجویی بی‌نظیری را برایت رقم بزند.

15 قانون پول, شریک زندگی

13. پول تنها مشکلات مالی تو را مرتفع می کند، نه بیشتر و نه کمتر.

به دلایلی مردم تصور می‌کنند که پول تمام مشکلات زندگی‌شان را رفع می‌کند. آن‌ها فکر می‌کنند تمام مشکلات زندگی از فقر نشاءت می‌گیرد. بله صحیح است. پول می‌تواند مشکلات زیادی را حل کند، اما نه تک‌تک مشکلات را. سقف بالای سرت؟ پول می‌تواند حلش کند. غذایی که امشب تمایل داری میل کنی؟ پول هوایت را دارد. هزینه دانشگاه بچه‌هایت؟ پول برای نجاتت می‌آید. این‌ها همگی مسئله‌های پول هستند. این مشکلات توسط ارتش شخصی‌ات حل خواهند شد.

پول مانند یک کلید است که درب‌های زیادی را باز می‌کند؛ اما این کلید محدودیت‌هایی نیز دارد. عاقلانه نیست که فکر کنیم می‌توانیم با کلیدی سنتی و قدیمی، درب‌های الکترونیکی یک هتل 5 ستاره را بازکنیم.

ذهنیت فقیر به‌جایی نمی‌رسد و تو نمی‌توانی از یک ذهن فقیر به فردی ثروتمند برسی. تا زمانی که فقیر باشی، فکر می‌کنی که پول حلال همه‌ی مشکلات است؛ اما هنگامی‌که ثروتمند شدی، می‌فهمی که مشکلات زیاد دیگری وجود دارند که پول هیچ قدرتی روی حل آن‌ها ندارد.

15 قانون پول, کلید مشکلات پول

14. بعضی ها پولدارند، اما بعضی‌ها ثروتمند هستند.

اینجا باید کمی نکته‌بین باشی. این قانون می‌تواند نسخه تکامل‌یافته قانون شماره 13 باشد. ثروت چه معنایی دارد؟ چه زمان می‌توان گفت که ما ثروتمند شده‌ایم؟ ثروت می‌تواند نقطه‌ای زندگی باشد که خواسته‌ها و تمایلات تو به واقعیت بپیوندند. ثروت ترکیبی از تمام ویژگی‌های انسانی است و پول یکی از آن ترکیب‌هاست. وقتی ازنظر عقلی، احساسی، فیزیکی، اجتماعی، مالی و … به سطح توقعات خود رسیدی یعنی ثروتمند شدی. این شبیه جمع‌کردن سنگ‌های زندگی موفق است.

بعضی از مردم شاید یک یا دو مؤلفه ثروت را از قبل داشته باشند، اما اکثر مردم برای رسیدن به کمال باید تلاش کنند. افراد کمی هستند که اشخاص واقعاً ثروتمندی تبدیل‌شده‌اند.

نکته‌ی مهم این است که این مؤلفه‌ها به یکدیگر متصل هستند. اگر ازنظر احساسی آسیب‌دیده باشی، خیلی سخت است که در اجتماع و رابطه‌های عاطفی موفق شوی. اگر رابطه‌های عاطفی مناسبی نداشته باشی نمی‌توانی یک امپراتوری ثروت بسازی. اگر حتی یکی از این مؤلفه‌ها را نداشته باشی، زندگی شاد و موفقی را تجربه نخواهی کرد.

به همین خاطر است که افراد پولدار زیادی را می‌بینی که از زندگی خود ناراضی هستند. بعضی از این افراد باوجود دارایی‌های زیاد، اقدام به خودکشی می‌کنند. مشکل آنجاست که این افراد برای رسیدن به یکی از این مؤلفه‌های ثروت، بقیه مؤلفه‌های اصلی را فدای پول کرده‌اند.

هیچ موقع فراموش نکن که انسان مادی نیست و پول نمی‌تواند به‌تنهایی او را خوشحال کند. سه مؤلفه شادی، امید و آرامش از مهم‌ترین ویژگی‌های معنوی انسان هستند. رسیدن به این سه ویژگی نه نیاز به پول دارد و نه علوم معارف بشری؛ زیرا سرچشمه آن‌ها، درون انسان است.

اگر فکر می‌کنی که با پول بیشتر می‌توانی زندگی شاد و خوشحالی داشته باشی، بدان که سخت در اشتباهی. چیزهای مادی مانند پول و جایگاه اجتماعی انتها ندارند و انسان حریص، همیشه به دنبال چیزهای بیشتر است. آزادی از قیدهای مادی نهایت کمال انسان است

15 قانون پول, معنویات

15. پاداش تو بر اساس مقیاس بازار هدف تعیین می‌شود.

تاکنون از خود سؤال پرسیده‌ای که چرا من باید فلان قدر حقوق بگیرم؟ قانون شماره 15 پاسخ سؤالت را می‌دهد. در دنیای سرمایه‌داری معادله‌ی ساده‌ای برای تعیین پاداش یک شخص وجود دارد و آن معادله، بر اساس مقیاس بازار هدف تعیین می‌شود.

این بدان معنی است که هر چه قدر به افراد بیشتری خدمات ارائه دهی، پاداش بیشتری نیز دریافت می‌کنی. پاداش کسی که با 10 نفر سروکار دارد، از کسی که به میلیون‌ها نفر خدمات ارائه می‌دهد خیلی کمتر است. این معادله در زندگی فقیرترین تا پولدارترین افراد صادق است؛ زیرا مبنای ارزشمند بودن یا نبودن فرد در جوامع سرمایه‌داری بر همین اساس تعیین می‌گردد.

همین امروز می‌توانی با رعایت این قانون میزان دستمزد دریافتی‌ات را افزایش دهی. تنها کافیست کمی فکر کنی و راه‌های رسیدن به مقیاس بزرگ‌تر را بیابی.

فرض کنیم که تو یک مدرس کنکور سراسری هستی که برای هر جلسه 90 دقیقه‌ای، 200 هزار تومان پول دریافت می‌کند. در حال حاضر در شغل خود گیر افتاده‌ای و پاداش محدودی نیز دریافت می‌کنی؛ زیرا مقیاس بازار هدف تو بسیار محدود است.

معمولا اولین راهی که برای افزایش درآمد به ذهنت می رسد این است که ساعات کاری خود را افزایش دهی یا شغل دومی برگزینی. اما این روش معمول، بسیار اشتباه است. تنها کاری که باید بکنی این است که همین شغل را تکامل ببخشی و پیشرفته‌تر کنی.

تو باید جلسات حضوری را به جلسات ویدیویی 24 ساعته و آنلاینی که تنها یک‌بار ضبط کرده‌ای، تبدیل کنی. با این کار نه‌تنها مقیاس هدفت را، از چندین نفر به چندین هزار نفر افزایش داده‌ای، بلکه در خواب نیز مشغول کسب درآمد هستی.

15 قانون پول, مقیاس پذیری

ترجیح می‌دهی خسته باشی یا بی‌پول؟ انتخاب توست. ما معتقدیم هر شخصی می‌تواند به آزادی مالی برسد، اگر انتخاب کند که تنبل نباشد. تنبل نبودن، به معنی کار سخت نیست. اگر کار سخت واقعاً نتیجه می‌داد پس پولدارترین افراد باید معدنچی‌ها در تابستان باشند. اما می‌دانی که این‌طور نیست. تنبل بودن یا نبودن به انتخاب خودت بستگی دارد. همین‌که ویتارو را انتخاب کردی یعنی یک‌قدم به آزادی مالی نزدیک‌تر شدی. انتخاب ویتارو می‌تواند یکی از بهترین تصمیم‌های زندگی‌ات باشد و این تصمیم قطعاً تو را به‌سوی پیشرفت و ارتقا هدایت ‌می‌کند.

ما می‌دانیم که این متن طولانی بود. بنابراین باید به تو تبریک بگوییم که تا انتهای این متن ارزشمند با ما همراه بودی. اگر تا اینجای مطلب با ما همراه بودی، ما را در بخش نظرات همین پست یا در شبکه‌های اجتماعی مطلع کن. اگر از این 15 قانون پول خوشت آمد حتماً با دوستانت به اشتراک بگذار. ما وقتی نظرات را می‌خوانیم، از ته دل خوشحال می‌شویم.

متشکریم که با ما همراه بودی. تا بعد.

برای امتیاز به این نوشته کلیک کن!
[کل: 23 میانگین: 3.7]

ویتارو در شبکه‌های اجتماعی

من به دنبال آزادی مطلق هستم:

محبوب‌ترین‌ها

آخرین‌ها

پیشنهاد سردبیر

سیاست

این پست دارای 8 نظر است

  1. رضا

    خیلی عالی بود. پر قدرت ادامه بدین لطفا🤗

    1. ویتارو

      خیلی متشکریم رضا عزیز!
      این نظرات دلگرم کننده شماست که انگیزه ی ما را برای رسیدن به هدفمان دوچندان می کند.

  2. soren

    خوب بود ممنون استفاده کردیم

    1. ویتارو

      خوشحالیم که استفاده کردید.
      ممنون از توجه و نگاه شما دوست عزیز و گرامی.

  3. Maliheh

    ویتارو جآن،مرررسییی از اینکه اینقدرر آگاهانه و پرمغز،قوانین رو بهمون یاد دادی… تو امروز حیات بخشِ آگاهیِ من شدی…ممنونم ازت☁️🌿

  4. امیر

    عالی بود و واقعیت .ولی ای کاش در مورد میزان ساعت کار کردن هم میگفتید در روز چند ساعت کار بی وقفه

  5. علی جباری

    بسیار کامل و دقیق

دیدگاهتان را بنویسید